/Ia mori jetën i shoqi në Amerikë, ta prek shpirtin e afërmja e të resë shqiptare: Ti ike për një jetë më të mirë përse të mori Zoti

Ia mori jetën i shoqi në Amerikë, ta prek shpirtin e afërmja e të resë shqiptare: Ti ike për një jetë më të mirë përse të mori Zoti

Ngjarja e rën dë ka ndodhur në Amerikë, ku e reja Elena Alinj ishte larguar për një jetë më të mirë, pasi i kishte dalë lotaria, por pa e ditur se nuk do të kthehej e gjallë nga kontintenti tjetër.

Pas martesës, ajo kishte sjellë në jetë një vajzë, e cila është 11 muajshe, dhe për fatin e keq tani do të rritet jetime.

Elena si çdo nënë e kishte pikë të dobët të bijën dhe tani do të behet ëngjëlli mbrojtës për të.

Dhimbja dhe zija ka pushtuar fam iljen e Elenës, ndërsa presin trupin e saj të prehet në atdhe.

Gjithashtu, prinderit e Elenes kerkojne qe te fitoje te drejten per te rritur vajzen e vogel jetime. Lamtumire Elena! Sanses së vogël do ti flasin për ty, për mamanë që iku në një moshë të re…

Një e afërmja e saj ka përlotur me dedikimin për Elenën në rrjetet sociale, teksa shkruan:

“Ah zemra ime çfarë mund te na heqi dhimbjen o zot .. Si nuk te perqafuam dhe njer. Si nuk mendovi zoti per Sansen Oh shpirti im na perv elove shpirtin .

Oh zemra ime po ti ishe mbeshtja ime. Po ti ishe kaq e mir o zot. Po pse te mori zoti- Pse na la me nje dhim bje kaq te madhe. O zemee o shpirt o e bukura imeee.