Ia ngacmon gruan, shikoni si e peson (VIDEO)

    0
    628

    Në këtë video tregohet një sherr i madh midis dy burrash, ku njëri i kishte ngacmuar gruan me fjalë – ndërsa tjetri mundohet ta ndalojë përsëri me fjalë, shkruan lajmi.net

    Kur shihet se nga fjalët nuk kupton, ai e godet me një shishe në kokë dhe e rrëzon, shikoni videon: