Ia veηdosi emrin në telefon “ρΙehra”, DjαΙi i bën “gjέmën ” υαjzës së p. asur nga Tirana…

Ky mesazh që mund të lexohet si përkushtim dhe përkujdesje në një raport, mes një femre dhe personit të zemrës së saj, në fakt është një mesazh f.r.ike dhe në.nshtr.imi.

Pas këtij mesazhi fshihen dhjetra kër c ënime dhe sha.nta.zhe për de.nigrim pu/blik. 

Festim O. është një 30 vjeçar i shpallur në kërkim nga policia për gj.obëvë.nie dhe arr.a.tisje. I riu nga Librazhdi sipas policisë pasi e shf.ry.tëzoi të dashurën e tij nga Tirana, kur e kuptoi se ajo ishte ‘e pasur”

dhe mund të përvetësonte akoma më tepër para nga të ardhurat e prindërve, i rriti kërkesat dhe nisi të vendosë gj..oba ndaj saj.

Sipas burimeve të gazetës Si e reja, studente dhe banuese në kryeqytet u njoh me Festim O.

gjatë pushimeve verore dhe për një kohë të gjatë e ndihmoi duke i plotësuar kërkesat , pasi ai ankohej vazhdimisht për pamundësitë dhe vështirësitë e jetës. 

“U takuam për herë të parë në Himarë dhe më pas lidhja jonë vijoi, isha e dashuruar pas tij” tregon e reja e cila për disa kohë është kër.c.ën.uar dhe sha.n.ta.zhuar nga 30 vjeçari.

“Do publikoj fotot tona in.t.ime, do i shpërndaj ngado, do ua nis prindërve dhe të njohurve”

I shkruan mes të tjerash i kërkuari , i bindur se sa herë që ai kërkonte para ajo do ja jepte në zarf madje do i lu.tej për takimin sa më shpejt dhe ku të dëshironte ai.