/“Ik mo Iegen mu*i,mos më çaj b*thën”, burri “i ç mendur” sh.an Ardit Gjebrenë

“Ik mo Iegen mu*i,mos më çaj b*thën”, burri “i ç mendur” sh.an Ardit Gjebrenë

Një mungesë totale etike komunikimi dhe qytetarie ka dëshmuar sot një i ftuar përmes telefonit në rubrikën “Shihemi në gjyq” të Ardit Gjebresë dhe Eni Çobanit.

Në një lidhje telefonike që shtetasi Ferdinand bëri me avokaten Eni Çobani, për një problem për çështje parash, ka ndërhyrë edhe moderatori Gjebrea.

Madje telefonuesi nuk ka duruar dhe ka shp.ërthyer në ofe.ndime ndaj Arditit. Ai fillimisht i thotë: “Mos fol, nuk ke punë ti”. Pastaj ai i drejtohet Gjebreas me fjalët: Mos më mbëj dërr, dërr, mos më çaj by**ën”.

Pjesë nga biseda dhe fjalori sk.andaloz i telefonuesit:

Burri në telefon: Ik zhd.uku legen muti, ik s’dua të flas fare me ty…

Arditi: Jam shumë i qetë…

Eni: Uaaa kjo është gjuhe e…

Arditi: Më vjen keq për vëllain tënd…

Burri: Të vjen keq ty për vëllain tim ty?

Burri: Kemi mbaruar shkollë bashkë e jemi të dy nga Tirana, se të ishte dikush tjetër…