/Iku në luIe të rinisë/ Vijnë dedikimet që të prekin SHPlRTlN për infermieren shqiptare: La dy fëmijë jetimë

Iku në luIe të rinisë/ Vijnë dedikimet që të prekin SHPlRTlN për infermieren shqiptare: La dy fëmijë jetimë

Infermiere Erjola, si e thërrisnin të gjithë në Lushnje, nuk jeton më. Pavarësisht moshës shumë të re, Erjola nuk ka mund të fitojë bet ejën me një s ëmundje të rëndë nga e cila vuante prej kohësh.

Ajo ishte nënë e dy fëmijëve dhe një profesioniste në punën e saj. Kolegët e saj në NJVKSH Lushnje, japin lajmin e trishtë për ndarjen nga jeta të infermiere Erjolës, ndërsa të pikëlluar shkruajnë se dhe bluzat e bardha janë të vd ek shëm si të gjithë.

“Shendeti vjen i pari… dhe jeta eshte e shtrenjte… Keto fjale nuk jane thene kot… Jane thene nga njerez te cilet e kane perjetuar sp roven me semundjen, nga njerez te cilet e kane mposhtur ate dhe nga njerez te cilet jane mposhtur nga ajo….

1 ndër to ishe dhe ti Erjola, e cila edhe pas shume be tej ash me semundjen, nuk arrite te dilje fitimtare mbi të…