/Iku për një lidhje me Generdën në Gjermani? Flet për herë të parë Saimiri

Iku për një lidhje me Generdën në Gjermani? Flet për herë të parë Saimiri

Pak ditë më parë u tha se Saimiri dhe Generda janë takuar me njëri-tjetrin në Gjermani. Shkak u bënë disa postime në makinë në Instagram. (Lexo këtu)

Së fundmi, Saimiri iu është përgjigjur pyetjeve të ndjekësve për “Revistën Bordo”, ku i ka mohuar thashethemet e mësipërme. Ai ka sqaruar se nuk jetojnë në një qytet dhe për më tepër nuk ka arsye për ta takuar.

“Nuk jetoj në të njëjtin qytet. Unë jetoj në Mannheim, ndërsa Generda në Stuttgart, kam shumë respekt për të por nuk shoh arsye për t’u takuar”, është përgjigjur Saimiri.