/Ilda Bejleri tashmë një biznesmene! Hap në Tiranë biznesin e ë ndërruar(Video)

Ilda Bejleri tashmë një biznesmene! Hap në Tiranë biznesin e ë ndërruar(Video)

Moderatorja sportive, Ilda Bejleri pas pushimeve Iuksoze ka menduar të investojë në një projekt më të madh, duke hapur një biznes në Tiranë.

Një qendër m.asazhesh dhe h.amami, Ilda ka publikuar pamjet e biznesit të saj ditë më parë, por vetëm sot kuptuam se Ilda është sipërmarrësja.

Një ëmbëIsirë për Ildën, mikesha e saj shkruan: “Suksese Il Spa Ilda.”

Moderatorja tërh.eqëse pak kohë më parë u komentua për pushimet e saj Iuksoze dhe orën rolex, por menjëherë i dha një përgjigje të gjithëve, duke pranuar se vjen nga një familje e pasur, dhe nuk i kanë munguar asnjëherë paratë.

VIDEO