/Ilir Meta është i varfěr para tij/ Ky politikan është më i pasuri ndër shqiptarë: Do t’ju vijë mendja vërdallë kur të shihni sa miliona i bën shtëpia

Ilir Meta është i varfěr para tij/ Ky politikan është më i pasuri ndër shqiptarë: Do t’ju vijë mendja vërdallë kur të shihni sa miliona i bën shtëpia

Behgjet Pacolli, kreu i aleancës Kosova e Re zotëron një shtëpi e cila arrin vlerën sa të gjitha shtëpitë e liderëve të tjerë në vend.

Sipas mediave vendase vlera e shtëpisë së Pacollit arrin rreth 18 milionë euro bazuar në regjistrimin për deklarim të pasurisë në agjensinë kundër korrupsionit.

Kjo shtëpi ka sipërfaqe 5 mijë e 200 metra katrorë. Bazuar në deklarimin që ai ka bërë në Agjensine Kundër Korrupsionit,

Pacolli zotëron pasuri me vlerë rreth 700 milionë euro duke bërë një diferëncë të madhe nga politikanët e tjerë dhe kështu është vlerësuar rë jetë njeriu më i pasur në vend në listën e milionerëve të vendit.

Pasuria e tij nuk përfshin vetëm prona të paluajtshme si shtëpi, hotele dhe toka por gjithashtu edhe aksione të mëdha, avion privat dhe kursime bankare.