/Ilir Meta-Monika drejt divorcit?! Kryetarja e LSI: Nuk merem fare me të, le ta vr.asë veten!

Ilir Meta-Monika drejt divorcit?! Kryetarja e LSI: Nuk merem fare me të, le ta vr.asë veten!

Kryemadhi ka dhënë sinjale se marrëdhënia në çift nuk është e mirë

Monika Kryemadhi nuk ka pranuar të komentojë deklaratat befasuese të Ilir Metës, një ditë më parë, kur tha se është gati të japë dorëheqjen dhe të vr.asë veten, për të zgjidhur krizën politike në vend.

Kryemadhi ka dhënë sinjale se marrëdhënia në çift nuk është e mirë, teksa ka theksuar se si bashkëshorte nuk merret fare me punët e Metës.

“Si bashkëshorte nuk merem fare me punën politike të Metës, si kryetare e LSI-s e kam të qartë marrëdhiene time me Parlamentin. Sot shqiptarët janë në rrugë për shkak të Gjykatës Kushtetuese. Ne kemi një qëndrim të unifikuar të opozitës. Presidenti le të bëjë punën e tij. Nuk kam asnjë arsye për ta komentuar. Sot janë si qytetare, jo si kryetare. Axhenda është shumë e thjeshtë, qytetarët janë kundër Ramës”, ka thënë Kryemadhi.

Siç duket, tm.erri i Reformës në Drejtësi, që po vjen dhe shumë shpejt do të nisë go.ditjen në nivele të larta, ka shkaktuar pa.nik të madh në radhën e politikanëve, duke ndikuar madje edhe në marrëdhëniet e tyre.

Të fr.ikësuar në palcë nga SPAK-u, që do iu marrë gjithçka të vj.edhur në këto 29 vite dhe do t’i çojë në b.urg, Meta dhe Monika nuk e kanë më mendjen te deklaratat e njëri-tjetrit. Ata po tentojnë me çdo mjet të mbrojnë veten e tyre, duke harruar detyrimet ndaj njëri-tjetrit.

Vetëm një ditë më parë, Presidenti Ilir Meta bëri një dekaratë të pazakontë, teksa tha se ishte gati të dorëzonte mandatin, madje edhe të sa.krifikonte jetën si Salvador Allende, vetëm që të mos lejonte instalimin e asaj që ai e quan “jun.të ush.tarake”.