/Incidenti në Vaun e Dejës, Tom Doshi: Materialet zgjedhor do të…

Incidenti në Vaun e Dejës, Tom Doshi: Materialet zgjedhor do të…

Deputeti Tom Doshi nga Vau i Dejës dënoi sulmin në KZAZ-në 6, të cilës iu vu zja rri. Ai tha se materialet do të zëvendësohen, pasi do të vijnë me avion nga Sllovenia.

Tom Doshi: Materialet zgjedhore do të zëvendësohen. U lidha me KQZ do të vijnë me avion prej Sllovenie dhe ditën e shtunë janë materialet këtu. Populli nuk do të ketë asnjë shqetësim, ata që kanë kryer këtë akt do të japin llogari para ligjit. Ky është një akt i shëmtuar. Këto gjëra ndodhin në Afganistan, jo në bashkinë e Vaut të Dejës apo në Shkodër.

Për ne është pozitive që e pamë se çfarë kanë ndërmend të bëjnë. Do marrin masa që edhe kjo qendër të jetë e mbrojtur.

Shkaktarët që kanë kryer këtë suIm do të mbajnë përgjegjësi penaIe./Ora News