February 25, 2024
Lajme

“Ishα e υ…gjër, në b. anjo mu afrυa dhe më…”, gazetarja shqiptare tregon momeηtin e υështirë të jetës së saj

Gazetarja Dasara Karaiskaj ka bërë dje një rrëfim ndryshe për jetën e saj teksa ishte e ftuar në emisionin ‘EXPULS’.

E njohur ndryshe si gazetarja qe dikur i prekte gjokset të ftuarve, gazetari Ronaldo Sharka e pyeti atë nëse ka ndjerë

ndonjëherë nuanca le sbikeje me kaq shumë gjo kse të prekurish, dhe ajo u shpreh: 

“Përkundrazi! Unë kam gati fobi nga le sbiket, në kuptimin që nëse ato do të më afroheshin me një qasje tjetër.

Unë kam shoqe dhe le sbike dhe nuk i dë noj. Kam një rast gati gati tr amautik.

Kam qenë aguridhe, e paprekur akoma, kur në banjot e një lokali më ndaloi një le sbike që ishte dhe shumë më e shkurtër se unë.

Më tha o shpirti… u ndjeva shumë keq! Ajo prap ushtroi pr esion”, tregoi Dasara.

Ajo shtoi se është tradicionale dhe se nuk ka lidhje me këto aventura. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *