/Ishυlli italian jep 15 mijë euro nëse e zgjidhni si υendbanim/ Po kërkon bαnorë të rinj

Ishυlli italian jep 15 mijë euro nëse e zgjidhni si υendbanim/ Po kërkon bαnorë të rinj

Një ishull në Itali ka vendosur të tërheqë banorë të rinj në zonat e tij rurale, duke u dhënë para për të jetuar aty.

Sardenja, ishulli i dytë më i madh mesdhetar njihet për disa nga plazhet më të bukura, ndërsa jep 15 mijë euro nëse e zgjidhni si vendbanim.

Por çfarë duhet të bëni që të përfitoni nga kjo mundësi e artë?

Do të duhet të jetoni në një komunë në Sardenjë me më pak se tre mijë banorë dhe më pas në llogarinë tuaj do të shtohen 15 mijë euro.

Shuma e parave duhet të përdoret për të blerë ose rinovuar një shtëpi.