Ish-missi hυmbi këmbën pas ορerαcioηit, thirrja e fortë që bën (FOTO)

Bukuroshja Daniella Alavrez pas komplikacioneve gjatë një operacione ka humbur këmbën.

Gjatë operacionit të bërë për të hequr një masë në bark gjërat nuk shkuan ashtu si duhej dhe mjekët janë detyruar t’i heqin këmbën 32-vjeçares. 


Gjatë operacionit doktorët kuptuan se masa ishte mbështjellë rreth aortës kryesore dhe ajo pësoi një ishemi, pra mos furnizim të mjaftueshëm me gjak të një organi ose pjese të trupit.

Por kjo gjë nuk e ka kufizuar aspak Daniellën, pasi ajo vazhdon ta jetojë jetën po njësoj.

Nëpërmjet një video ish-miss Universi ka treguar se ajo vazhdon ta dojë trupin e saj njëlloj si më parë dhe do të vazhdojë të ecë përpara.

“Muajt që vijnë do të jetë të vështirë, por e dua trupin tim njësoj si më parë. E di se me dorën e Zotit do të eci përpara”, tha 32-vjecarja.