/Ishin duke parë televizor dhe dëgjojnë një zhurmë të ÇUDlTSHME,kur shkojnë truIIosen nga ajo që shohin

Ishin duke parë televizor dhe dëgjojnë një zhurmë të ÇUDlTSHME,kur shkojnë truIIosen nga ajo që shohin

Një ari hyri në një shtëpi dhe b astisi frigoriferin ndërsa adoleshentët e tm erruar u fshehën në dhomën tjetër.

Ndërsa dy adoleshentë shikonin TV në shtëpinë e tyre, në mbrëmje vonë, dëgjuan disa zhurma në dhomën tjetër në të cilën ata ishin të sigurtë se nuk ishte njeri.

“Kam dëgjuar hapa dhe atëherë kam dëgjuar frigoriferin të hapet me zhurmë të Iartë dhe në mënyrë ag resive,” tha 15-vjeçari Hayes Sherman.

“Frigorifer filloi të binte derisa u rr ëzua në dysheme”.

Ngjarja ka ndodhur në Truckee, Kaliforni dhe ariu mësohet të ishte future përmes derës së garazhit.

Një kamera kapi momentin kur ariu shëtiste në kuzhinë dhe në dhomën e ndenjes.

Pasi kanë njoftuar të ëmën që të mos zbriste nga dhoma sepse ishte e rre zikshme, të rinjtë kanë lajmëruar poIicinë, të cilët kanë bërë të mundur njerrjen e kafshës së egër nga banesa,

e cila sipas dëshmive të adoleshentëve pasi konsumoi akullore dhe gjithçka gjeti në frigorifer, shëtiste nëpër shtëpi.

https://youtube.com/watch?v=pULAEv60xD0%3Ffeature%3Doembed