syntax error, unexpected '<', expecting end of file

Ishte duke bërë banjë në llixhat e Elbasanit dhe aty gjen 1 “thesar”, diçka kaq pabesυeshmërisht të ςudίtshme..!!

Një qytetar nga Elbasani është habitur teksa ishte duke bërë banjë në gropat e llixhës dhe ajo që ka gjetur e ka lënë me të vërtetë pa fjalë.

Ai ka gjetur një gur të rral lë. Fillimisht atij i ka tërhequr vëmendjen forma e çud its hme e gurit dhe e ka marrë atë si diçka të veçantë.

Por më pas, kur ua ka treguar miqve ata i kanë thënë se ky mund të jetë edhe një gur met eori.

Ende nuk dihet nëse ai është vërtet i tillë, por një shpjegim shkencor e ka.

Edhe ënse nuk është një gur met eori, ai mund të jetë një material tejet i rral lë i ardhur nga bër tha ma e tokës.

Siç dihet, llixhat janë burime termale ku uji buron nga thellësi të mëdha të Tokës, brënda së cilës ndodhin re aksi one bë rtha more.

Pra ku gjithçka ngjan si një llavë. Prej andej ndodhin sh përt hime që gurgullojnë në sipërfaqe.

Sipas shkëncëtarëve, në vende ku ekzistojnë llixha mund të gjesh edhe diamante.

Të ketë fatin dhe ky qytetar të ketë një “thesar” në dorë?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *