/Ishte duke gërmuar në kopshin e tij, burri gjen motoçikletën e groposur

Ishte duke gërmuar në kopshin e tij, burri gjen motoçikletën e groposur

Gjithçka nisi si një tentativë për ta mbajtur veten të zënë gjatë ka rantinës, por përfundoi si më shumë se kaq.

Rutina e punës në kopsht e një babai u shndërrua në një gjueti thesari, kur ai gjeti një motoçikletë Puch të vitit 1960 gjatë gërmimit.

51 vjeçari ishte duke gërmuar për të gjetur një zonë me dhe pa barishte, që më pas të mbillte lule, por gjeti më shumë se kaq.

Motoçikleta kishte të gjitha pjesët dhe dukej se kur ishte groposur kishte qënë në gjendje shumë të mirë.