Ishte shume i νarfër sa nuk kishte lekë, Sot pas 23 νitesh ai e çoi te Arditi dhe do perΙoteni çfare ka ndodhυr

0
253

Besniku një baba krenar për vajzën e tij ka ardhur t’i bëjë një surprizë për ditëlindjen e saj.

Ai ka treguar se Rajmonda ka pasur një fëmijëri të vështirë sepse ishin të varfër,

nuk kishte lekë që t’i blinte rroba për shkollën dhe nuk ia ka festuar ditëlindjen për shkak të kushteve.

Besniku tregon dhe një rast që i ka ngelur peng për të gjithë jetën.

Hera e vetme që vajza i kishte kërkuar diçka ishte në moshën 6 vjeç kur kishte parë një arush, por nuk mundi t’ja blinte dot.

Për ditëlindjen e saj, ai i ka blerë arushin dhe një tufë me trëndafila për t’i kërkuar falje.  SHIKO VIDEON KËTU