/Ishte uIur në bar për të pirë, burri bën veprimin EPlK kur kupton se po bie të rmet

Ishte uIur në bar për të pirë, burri bën veprimin EPlK kur kupton se po bie të rmet

Në momenti kur ra të.rmeti i parë 5.9 baIIë, të gjithë nxituan të shp.ëtonin kokën apo sendet me vlerë.

Pasi e ke.qja kaloi, këto video nga momentet e pa.nikut i shohim dhe na duken gazmore pasi të gjithë i përjetuam në vende të ndryshme. Një video e tillë është ndarë me redaksinë e JOQ Albania.

Aty duket një burrë i cili është ulur për të pirë në një prej bareve në Nishtullë, Durrës.

Me gotën e rakisë mbi tavolinë, pasi ndjen dri.dhjet e të.rmetit ai e merr atë dhe me gotë në dorë vrapon jashtë i aIarmuar.

Me humor, djali i cili ka dërguar videon shkruan:

Pershendetje JQO, ky shqiptar se la rakin tjerat i la nga të.rmeti.”

Ishte ulur në bar për të pirë, burri bën veprimin epik kur sheh se po bie tërmet on Vidnews.