Jαm e Ιirë, jetoj në BerΙìn , kèrkοj një mαs.hkυΙΙ shqiρtar për Ι idhje pse jo edhe m. αrtesë

Jam single dhe as sesi nuk po mund te knaqem ne dashuri,jam ndare nga burri dhe nuk kam asnje pune me ish burrin tim.

Jetoj dhe punoj ne Gjermani dhe jam ne kerkim te nje mashkulli per lidhje me mua e pse jo edhe nje martes do te ishte e mundur nr per kontakt.

Cili do qe je ti qe po e lexon kete hallin tim mendo pak edhe per gjendjen ne te cilen gjendem, e ne qofte se ke ndonje shok apo mik qe mendoni se mund te lidheshima,

ateher njoftoje, ashtu qe te kam mundesi qe te zgjedhiat qe mendoj se me pelqen. Te gjitha Liket dhe komentet do ti shikoj me kujdes

dhe ata qe me duken me interesant dhe terheqes, ateher do te ju lajmrohem atyre personave te cilet ndoshta jane ata qe me duhen mua.

Deshiroj vetem meshkuj serioz, sepse aveturat as qe me shkojne ne mendje, sepse nuk jam aso lloj personi dhe thjesht nuk me duhen ne jeten time.

Jam e sigurt se ka edhe meshkuj pak me te vjeter dhe qe nuk jane te lumtur ne dashuri e kan probleme me grate e tyre dhe kjo eshte arsyeja se ketu eshte dikush edhe ketu per mua me te cilin do ta kaloja pjesen e mbetur te jetes dhe te jemi te lumtur.

Shpresoj se kerkesa ime do te plotesohet me ndonje mashkull qe ta kalojm sa me mire qe te jete e mundur dhe te jemi te lumtur