/Ja arsyeja pse Sali Berisha dhe Rudina Magjistari nuk e SHlHNlN dot njeri tjetrin me sy

Ja arsyeja pse Sali Berisha dhe Rudina Magjistari nuk e SHlHNlN dot njeri tjetrin me sy

Rudina Magjistari dhe Sali Berisha janë personazhe shumë të njohur dhe të komentuar nga publiku shqiptar.

Para shumë vitesh të dy nuk e du ronin njëri-tjetrin pasi ish-kryeministri hodhi një Iumë ak uzash ndaj moderatores që në atë kohë ishte në një Iidhje me Edi Ramën.

Por pas gjithë atyre mosmarrëveshjeve ata arritën të sqaroheshin në një nga festat ku ishin të ftuar dhe aty është shk repur një foto mes tyre ku takojnë gotat.

Pasi e kishin ‘Iarë dhe Iyer’ njëri-tjetrin lart e poshtë me fjalë nga më të ndryshmet hIIi i takoi aty.

E në fakt, Rudina nuk kishte si ia bënte, aq më tepër kur kryeministri Berisha,

në një farë mënyre i kërkoi falje duke i pohuar se për të kishte respekt e si mpati,pasi i natin nuk e kishte me të!!!