Ja çfarë pune bën 11-vjeçari për të mbajtur me bukë nënën e tij të sëmurë

  0
  283

  Për shumicën e 11-vjeçarëve, jeta e tyre rrotullohet vetëm rreth shkollës dhe duke lojës me shokë.
  Megjithatë, jo të gjithë fëmijët kanë fat të bëjnë një jetë normale.

  Ky djalë i ri nga Tajlanda në moshën 11 vjeçare, duhet të punojë në një krematorium për të mbështetur nënën e tij të shtruar në spital. Më parë, nëna e tijj punonte në një piceri, por ajo u sëmurë dhe dërgoi djalin e saj për të punuar atje.

  Imagjinoni se çfarë duhet të kalojë ky djali i ri kur punon për herë të parë në këtë piceri, ai është përgjegjës për pjekien e picave të mëdhaja që ai mezi i mban. Edhe një i rritur nuk mund të punojë me shkopin e furrës e lëre më një fëmijë i vogël.

  Djali pranon se ishte një punë e lodhshme për duart e veta. Atij iu desh një muaj për t’u mësuar me orarin dhe ngarkesën e madhe që kalon.. Ndonjëherë ai lodhet shumë nga krahët dhe i vjen gjumi .

  Megjithatë, puna nuk e frikëson atë dhe nuk do të heqë dorë nga ajo vetëm për të ndihmuat mamanë e tij dhe për të mbajtur shtëpinë me bukë.

  Burimi: En.goodtimes,my
  ©day10gjera.com