Ja cila eshte arsyeja qe pse qeshi hakeri para se ta varnin

  0
  354

  Ky është Hamza Bendelladj
  Ai ka hakuar 217 banka duke përfituar 400 milion dollar.

  Të gjitha këto para ai i dhuroi për Afrikën dhe Palestinën. Bendelladj u ekzekutua duke qeshur.

  “Unë nuk ndihem fajtor për ndonjë krim”, kishte thënë ai, para ekzekutimit vitin e kaluar.
  Hamza, i cili është konsideruar edhe si “hero i myslimanëve”, la edhe një mesazh para se të vdiste: “Paratë dhe pushteti nuk janë asgjë, nëse nuk përdoren për të krijuar një botë më të mirë”.

  Megjithatë ekzekutimi nuk u bë. Ai u dënua me 15 vite burg.

  I shpëtoi vdekjes pasi nuk ka ligj për hakerët.