/Ja DRlDHTE rreguIIisht burrit, gruaja zbuIohet aty ku nuk ia PRlSTE mendja kurrë

Ja DRlDHTE rreguIIisht burrit, gruaja zbuIohet aty ku nuk ia PRlSTE mendja kurrë

Kjo është një histori që nuk ndodh shpesh. Bëhet fjalë për një çift, i cili kishin shkuar sëbashku në stadium për të parë ndeshjen.

Kur burri ishte gjatë gjithë kohës duke parë lojën e futbollit, gruaja komunikonte me mesazhe me të dashurin e saj, të cilin e kishte regjistruar në telefon me emrin Nancy.

Gruaja është zbuluar duke tra.dhtuar të shoqin nga dy femra të tjera, të cilat ndodheshin pas saj.

Ato kanë mundur të fotografojnë bisedat e tradh.tares me “Nancy”,-n, dashnorln e saj.

Në fund të ndeshjes, dy femrat i kanë dhënë një letër më një shënim burrit: “Gruaja po ta dredh me njëfarë Mark Allen.

Kontrollo mesazhet te emri Nancy dhe do ta kuptosh”.

Nuk mbeti me kaq, çdo gjë që kishin filmuar e publikuan në rrjetin social “Twitter”, ku një numër i madh përdoruesish shprehën solidaritetin për mashkullin e tra.dhtuar.