/Ja DRODHl burrit me një të panjohur, por tani…

Ja DRODHl burrit me një të panjohur, por tani…

Një grua e martuar e rrë.mbyer nga pasioni përfundoi duke bërë se.ks me një mashkuII tjetër, edhe pse të dy ishin të martuar.
Pas gjashtë muajsh lidhje të fshehtë, tashmë ka një dilemë që e tort.uron dhe për të marrë një përgjigje më të saktë ajo i ka shkruar një letër psikologes së “The Sun”.

Letra e gruas

“Jam një grua 41-vjeçare, e martuar dhe me dy fëmijë. Ritmi i jetës sime kishte filluar të bëhej shumë monoton dhe raporti me tim shoq sa vinte dhe bëhej edhe më i ftohtë sepse ai ishte gjithë ditës në punë dhe nuk kishim kohë për njëri-tjetrin.

Unë jam tip pak më aktiv se ai, edhe pse jam në punë unë gjithmonë gjej kohë për vrap apo edhe për një xhiro në darkë dhe kur i kërkoj të më shoqëroi ai nuk vjen.

Një ditë teksa isha duke vrapuar në park, u rrëzova dhe më ndihmoi për tu ngritur një mashkull. U ulëm pak dhe shkëmbyem disa fjalë. Që pas asaj dite ne dilnim bashkë për vrap.

Në një nga ditët e vrapit, në muhabet e sipër ai më tregoi se bashkëshortja e tij ishte larguar nga shtëpia dhe i kishte marrë edhe djalin. Ishte shumë i mërzitur atë ditë dhe unë pranova të shkoja për një kafe tek shtëpia e tij.

Pas disa orësh muhabet përfunduam duke bërë se.ks… tani janë bërë plot 6 muaj që ne jemi të lidhur por kam kuptuar që ai ende shpreson që bashkëshortja e tij të kthehet në shtëpi dhe të jenë sërish bashkë, ndërkohë që unë kam rënë në dashuri me të.

Si mund ta kuptoj çfarë ndjen ai për mua dhe nëse edhe ai më do si mund të ndahem pa lënduar familjen time?”

Përgjigjja e psikologes

“Duhet të bësh shumë kujdes!

Nuk jeni aspak në gjendje për të përshtatshme as ti as dash.nori yt për një lidhje familjare. Ndoshta int.imiteti juaj është shumë mirë por a mendon se do të mund të bashkëjetoni me fëmijët e njëri-tjetrit?!

Unë të sugjeroi që të diskutosh me partnerin tënd dhe t’i kërkosh që të kaloni më shumë kohë bashkë dhe të rregulloni raportin tuaj. Kjo është më e mira për të gjithë ju”.