Ja kush është studentja që DËBOl Rama, foto nga autobusi: Po kthehemi në..

  0
  313

  Ajo quhet Klodjana Agaj dhe tentoi t’i bëne një pyetje Ramës teksa ky i fundit e cilësoi mungesë e;tike ndërprerjen e fjalës dhe i kërkoi vazhdimisht në formë urdhërore të dilte jashtë.

  Ndërkaq, një mik i saj, gjithashtu student e aktivist i njohur, Kristjan Zoto publikon një foto me Klodjanën nga autobusi urban dhe thotë se po kthehen në shtëpi, duke iro;nizuar konviktet 3 D të kryeminmistrit.

  “Pasi Rama e nxorri jashtë se nuk i pëlqente kun;dërshtimi në demokraci, po kthehemi për në shtëpi, është më ngrohtë se në konviktet 3D .

  Të hënën do kthehemi prapë, prandaj “Rama anuloje at’ Iigj!”, shkruan Zoto si paraIajmërim për shefin e qeverisë.