Ja përse e pëlqejnë meshkujt seksin ne prapanice

  0
  458

  Meshkujt e adhurojnë seksin anal. Nëse partneri yt të ka kërkuar diçka të tillë, por ti ende nuk arrin ta kuptosh se përse atij i pëlqen kaq shumë, atëherë zbulo arsyet:

  1. Sepse ai jep ndjesi krejt ndryshe në krahasim me seksin vaginal

  Është një zonë e re të cilën ai nuk e ka provuar më parë dhe nga ana tjetër zona anale është më e ngushtë dhe i fal mashkullit një kënaqësi të veçantë seksuale.

  2. Sepse është një zonë e ndaluar

  Seksi anal vazhdon të konsiderohet ende disi tabu dhe një zonë e ndaluar. Pikërisht kjo e bën atë ta dëshirojë edhe më tepër.

  3. Sepse aty është “zonë e virgjër”

  Meshkujt mendojnë se nëse ti ke pasur eksperienca të tjera seksuale me të dashurit e tut ë mëparshëm, zona anale është e virgjër dhe është vetëm për atë.

  4. Sepse është diçka e re

  Seksi anal praktikohet shumë rrallë dhe nëse ju po e provoni për herë të parë, ai vdes nga dëshira për të shijuar një anë krejt të re seksuale tënden.

  5. Sepse është një status për të

  Nëse miqtë e tij do të flasin për eksperiencat e tyre me seksin anal, ai nuk do të dijë si të përgjigjet. Prandaj kjo eksperiencë është e rëndësishme për të dhe i jep një lloj “statusi” mes miqve të tij.