Ja pse disa ndërtesa të Hong Kongut kanë vrima të hapura

  0
  427

  A i keni parë ndonjëherë se rrokaqiejt në Hong Kong kanë vrima në to?

  Është pjesë e një sistemi besimi të quajtur feng shei.

  Këto janë porta dragua. Ata u lejojnë dragonjve të fluturojnë nga malet në ujë. Kjo është e gjitha sipas Feng Shui. Feng Shui është një sistem kinez për vendosjen e ndërtesave dhe objekteve në një mënyrë që pajtohet me forcat shpirtërore.

  Dragonjtë besohet të jenë bartës të fatit të mirë. Bllokimi i rrugës së dragoit mund të sjellë fatkeqësi.