/Ja pse nuk ka ardhur KORONAVlRUSl në Shqipëri, pIas gaIIata në rrjet (FOTO)

Ja pse nuk ka ardhur KORONAVlRUSl në Shqipëri, pIas gaIIata në rrjet (FOTO)

Shqipëria është një nga vendet e pakta në Europë dhe Ballkan, që deri më tani nuk ka asnjë të infe.ktuar me kor;onav.irus.

Në rrjet ka pl.asur gaIIata dhe ir;onia me faktin se pse kor;onavi.rusi nuk ka ardhur e as nuk do të vijë në vendin tonë.