/Ja se kush është shqiptarja me F0RMAT më B0BMBASTlKE që do ju Ierë pa frymë

Ja se kush është shqiptarja me F0RMAT më B0BMBASTlKE që do ju Ierë pa frymë

Shqiptarja me të pasmet më bombastike është titulli që i është vënë nga mediat plot femrave nga Shqipëria e Kosova.

Por, kush është në të vërtetë shqiptarja që ka të pa/smet më se k si. Një video, e pu/blikuar ditë më parë, me shumë gjasë e zbërthen këtë dilemë.

Bukuroshja e ekranit, Rashel Kolaneci, duket t’i ketë të pa/smet më bo/mbastike nga të gjitha shqiptaret.

Të pasmet e saj ishin ato që tërh/oqën vëmendje të veçantë, duke lënë gojëhapur të gjithë.

Rasheli u bë e njohur që në paraqitjen e saj të parë në emisionin “Xing me Ermalin”.

Për një sezon të tërë ajo tërhoqi vëmendjen e pu/blikut dhe të njejtën gjë po bën tashmë te “Procesi Sportiv”.

Rasheli ua ka rrëmbyer zemrën të gjithëve me linjat e saj trupore, për të cilat çdo vajzë do e kishte zili.

Shqiptarja me të pa/smet më bom/bastike është titulli që i është vënë nga mediat plot femrave nga Shqipëria e Kosova.

Por, kush është në të vërtetë shqiptarja që ka të pa/smet më se ks i? Një video, e pu/blikuar ditë më parë, me shumë gjasë e zbë/rthen këtë dilemë. 

VIDEO KËTU