/Ja si 22-vjeçari i verbër dhe me autizëm përIoti dhe ngriti në këmbë jurinë e “America’s Got Talent”

Ja si 22-vjeçari i verbër dhe me autizëm përIoti dhe ngriti në këmbë jurinë e “America’s Got Talent”

I verbër dhe me autizëm, Kodi Lee shfaq aftësitë e tij të shkëlqyeshme në piano dhe mahnit me zërin e tij.

Këngëtari dhe pianisti, Kodi Lee me zërin e tij mbresëlënës dhe aftësitë e shkëlqyeshme në piano, ka mahnitur jurinë e audicionit, “America’s Got Talent”, të martën mbrëma.

22-vjeçari, i cili është i verbër dhe me autizëm performoi këngën, “A Song for You”.

Me të filluar performancën, Kodi mori duartrokitje të shumta nga publiku dhe juria, të cilët mbetën të shtangur me vokalin e tij.

https://youtu.be/pDPdRYF7hTQ