JA SI DUKEJ VALBONA SELIMLLARI KUR ISHTE GJIMNAZISTE, FOTO TË RRALLA NGA VITI 1991…(FOTO)

    0
    610

    Që nga viti 1991 kur u shpall Miss Albania, kanë kaluar plot 25 vjet. Edhe pse gjatë këtyre viteve i ka ndodhur ta shohë dhe ta kujtojë vazhdimisht atë kohë, në të vërtetë nuk ka aspak dëshirë t’i rikthehet për të parë veten: “Nuk dua ta shoh veten. Nuk më pëlqen. Madje them si më kanë zgjedhur mua..” – tregon Valbona për “Rudina”, pasi në ekran shfaqet një insert nga Miss Albania 1991.

    Atëherë ishte vetëm 19 vje? dhe të gjithë e dinë se Before & After 25-vjetësh për të nuk përbën asnjë ?udi. Ose, nëse do të kishte vërtet ?Cudi – që sot është shumë më e bukur se atëherë. Natyrisht, Miss-i ia ndryshoi të gjithë rrjedhën e jetës, edhe pse dëshira për ekranin kishte filluar që para atij kompeticioni.