Ja si duken sot tetenjaket e lindur ne vitin 2009

  0
  334

  Nataly Sulman në vitin 2009 lindi tetënjakë, e cila ishte një lajm tronditës për gjithë botën, sepse ishte kjo dukuri ndodhi vetëm një herë. Të gjitha foshnjat lindën të shëndetshme.

  Mjeku i Natalie, Dr. Kamrava, implantoi 12 embrione në mitrën e saj, i cili më vonë e humbi licencën e tij. Kryesisht janë transplantuar 2-3 embrione shkruan, transmeton Gazeta Shneta.

  Në atë kohë, Nataly, e cila ishte e divorcuar, kishte gjashtë fëmijë që jetonin me të.

  Emrat e tetënjakëve janë: Noeu, Mali, Isaia, Narya, Gjoni, Makai, Josia dhe Jeremia

  Nataly ka vendosur të luftojë për 14 fëmijët e saj. Ajo po planifikonte të kthehej në shkollë dhe siguronte financiarisht fëmijët e saj pa ndihmën e publikut.