December 1, 2023
Lajme

Ja si ja d rodhα BURRlT, i thashë po shkoj në d.asëm tek motra dhe…

Përshëndetje, pash që publikoni rrëfime, shikojeni këtë rrëfim timin:

Ishte e dielë, 20 gusht. Unë kisha një aheng, por ahengu mbahej mbrëmje ndërsa unë shkova ditën, i thash burrit se dëshiroj ti takoj bijat dhe të afërmit mërgimtarë.


Por para se të shkoja në restaurant kisha lën takim me dikë tjetër, me të cilin flasim që një kohë të gjatë. Atë e kam të regjistruar në Viber me emrin e vajzës së motrës për të mos e kuptuar burri im.

Atë ditë e kishim lën të shkonim në një villë. Ashtu e kishim planifikuar qysh moti. Ai jetonte jasht dhe pas një jave kishte me shkuar prap në Zvicër, ku punonte.

Por nuk e prisja që do të ndodhte më e keqja. Rrugës për në motel ku isha me të (me shfalerin), fatkeqsisht u aksidentuam,….

dhe vetura me të cilin bëm aksident në të ishte burri im. Nuk e besoja se ishte ai, deri kur zbritja.

Ai nuk e dinte se ishte burri im dhe i tha se jam me këtë loqkën dhe jam duke shkuar në motel, sa kushton rregullimi i veturës më tregu që këtu ti japi paret cash.

U çmend burri im, i tha apo e di kush është kjo grua, kjo është gruaja ime por më kurrë nuk do të jetë nga sot merre dhe qoje në shtëpi, tek unë erdhi dhe mu afrua dhe më i dha dy shuplaka të fuqishme dhe më pështyu në fytyrë.

Shkuam të bënim s.., por u prish atmosfera. Tani ish-burrim im kishte shkuar tek babai im në fshat, ishte bërë tollovi e madhe në familje. Ai po i kërkonte babait tim para për tradhëtinë që unë ia bëra.

Ai kërkonte 40 mijë euro dëmshpërblim. Dhe kështu ndodhi më e keqja për mua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *