/Ja si të FUTENl në IIogarinë e WhatsApp të DlKUJT,pa Iënë shënjë

Ja si të FUTENl në IIogarinë e WhatsApp të DlKUJT,pa Iënë shënjë

YouTube është plot me video që premtojnë të s piunojnë në bisedat WhatsApp të d ikujt tjetër, shumica e këtyre videove janë krejtësisht të rr eme; Megjithatë, ekziston një metodë që funksionon dhe është më efektive nga të gjithë.

Vlen të theksohet se ky m ashtrim i “WhatsApp” do të jetë efektiv vetëm nëse e dini personin që do të “s piunoni”, pasi duhet të keni teIefonin e tij të paktën disa minuta, përndryshe është e pamundur të arrihet.

Gjëja e parë që duhet të bëni për të shqyrtuar bisedat WhatsApp të një p ersoni tjetër është ta shkarkoni këtë aplikacion në smartphone tuaj, pasi ta instaIoni, do të shfaqet një kod QR.

Tani vjen pjesa e komplikuar, ju do të duhet të merrni telefonin inteligjent të personit që do të sp iunoni, shtypni ikonën e tre pikave, zgjidhni opsionin “* WhatsApp web *” dhe skanoni kodin QR të telefonit tuaj.

Menjëherë aktivizoni llogarinë WhatsApp në smartphone tuaj, kështu që ju mund të shihni të gjitha bisedat që personi ka pasur. A g uxon ta bësh?

Ndërsa ky m ashtrim ju lejon të dini disa sekrete apo biseda të paimagjinueshme, jini të ku jdesshëm sepse mund të merrni një surprizë të p akëndshme.