Lajme

Ja si të kuptοni që një fεmër ka nevojë për seκs? Po ju tregoj shenjat që zbulοjnë sεkretin

Një një lidhje në çift se.ksi ka prioritet. Rezultati i një jete aktive se.ksuale është një bashkëjetesë e lumtur.

Edhe në qoftë se kemi kaluar një ditë të lodhshme dhe stresuese, kur vjen fjala tek se.ksi nuk ka refuzim.

Ndryshe nga meshkujt, femrat janë ato të cilat japin shumë lehtë shenjat që kanë kanë kohë pa bërë s.eks.

Jeni më pak social:..Një tjetër shenjë e cila tregon se një femër nuk ka kryer marrëdhënie se.ksuale është kur ajo nuk është shumë e komunikueshme dhe është e mbyllur në vetvete.

Mungesa e gjumit:Mungesa e gjumit është një tjetër shenjë e mungesës s.ksuale për femrat.