Ja si “terbohen” banoret e Grande Fratello ne Itali,i heqin te gjitha

0
354

Këtë të shtunë në Itali ka startuar edicioni i 18-të i “Grande Fratello” (Big Brother), i cili ka mbledhur konkurrentë të ndryshëm bashkë me njëri-tjetrin, që do të jetojnë për 3 muaj të kufizuar nga jeta e jashtme.

Por, duket se kufizimi nuk do të jetë edhe aq problem për meshkujt e kësaj shtëpie, si edhe për spektatorët jashtë, që si duket, do e ndjekin mjaft me vëmendje këtë program.

Meqë është kohë e nxehtë, konkurrentet femra nuk kanë hezituar që të provojnë pishinën që u është dhënë në dispozicion. Ato janë veshur me bikini dhe kanë dalë për të marrë disa rreze dielli. Format e tyre seksi sigurisht që nuk janë lënë pa u komentuar nga meshkujt dhe fotot e tyre po bëjnë xhiron e internetit.