/Jam 35 vjeçare pom më vjen marre të them por nuk po më mjafton vetëm burrl, dua edhe nje rezerve dhe..

Jam 35 vjeçare pom më vjen marre të them por nuk po më mjafton vetëm burrl, dua edhe nje rezerve dhe..

Jam Lendita 35 vjeçare dhe jam e martuar, kam banesë në zvicerr por jetojë edhe në Zvicerr. Nuk dua asgjë nga askush, vetëm dua pak argëtim me shokë të ri. Nuk më mjafton vetëm burrl. Me besoni jam e ndershme nuk dua ta tra.dhtoj por vetëm një argëtim të vogël dua ta bëj. Ndëgjojeni edhe një rast time.

Qe dy vite skemi mardh.enje in.time me ak.uzon se e tra.dhetoj me kojshine, mbeta shtatezen por burri dojke qe un te heq femijen ndersa un nuk deshirojsha dhe u lutsha se mos po me ndodh.

Une ka koh qe nuk kam ber dhe nuk e di edhe sa koh do te rri keshtu por nuk mundem me beson me duhet nje djal shum shum i sinqert.