/Jam 37 vjec s’kam qenë e mαrtuar kam jetυar me mαmin dua b υrrë për shtëρi..!!

Jam 37 vjec s’kam qenë e mαrtuar kam jetυar me mαmin dua b υrrë për shtëρi..!!

Vera, një 42 vj eçare nga kryeqyteti kërkoi në emisionin “Aldo Morning Show” një njohje.

E pyetur nëse ka patur lidhje më parë, Vera tha se nuk ka patur asnjë lidhje më parë dhe se ka jetuar gjatë gjithë kohës me të ëmën.

Ajo tha se ka patur disa raste, por theksoi se ata nuk ishin të interesuar për diçka serioze.

“Jam Vera nga Tirana. Kam punuar në një rrobaqepësi, por u mbyll. Desha të flas me Bashkimin.

Unë jam 37 vjeç, beqare. Nuk kam patur lidhje më parë fare, kam qëndruar me mamin.

Kam patur raste, por kanë qenë raste për tallje, donin direkt dhe në hotel”, tha Vera.