syntax error, unexpected '<', expecting end of file

Jam 46 vjeçe dhe e DlVORCUAR, kapa të DASHURlN e vajzës duke luajtur me m bathjet e mia te paIara, tani ne…

Një 46 vjeçare ka shkruar në rubrikën e ‘The Sun’  duke treguar historinë e saj të dashurisë me të dashurin e vajzës së saj.

Ajo shprehet se vajza e saj 22 vjeçare e cila në atë kohë jetonte me të, i kishte prezantuar një djalë që ishte dhe i dashuri i saj dhe ai ishte 23 vjeç.

Një ditë 46-vjeçarja ishte kthyer herët nga puna dhe ishte ngjitur lart kur kishte parë të dashurin e vajzës duke luajtur me të brendshmet e pa lara të sajat.

Ajo shprehet se në vend që ta përzente apo qortonte vendosi që ti tregonte se çfarë ishte në gjendje të bëntë një ‘plakë’.

Gjithashtu ajo shprehet se nuk i pëlqejnë meshkujt e moshës së saj por i pëlqen më të rinj.

Ajo vazhdon akoma lidhjen me 23 vjeçarin teksa vajza e saj është betuar që nuk do ti flasë më me gojë.

46-vjeçar shprehet se ndihet çdo ditë fajtore, por një fajtore e kënaqur.