/JAM E FlKSUAR ME VJEHRRlN TIM, POR AI MË ..

JAM E FlKSUAR ME VJEHRRlN TIM, POR AI MË ..

U martova për Luin para gjashtë muajsh, e meqë ai ende është student, ne u vendosëm te babai i tij, Ragipi.

Punoj si sekretareshë, ne mënyre që te bëj një ndihmesë financiare, derisa Luii studion dhe punon ne gjysmë orari. Ai është i zënë me punë, ligjërata dhe studime, prandaj nuk ka kohë te mjaftueshme për mua. Ne te vërtetë, ne kemi bërë shumë me tepër dashuri para martesës, se sa që tani e bëjmë këtë prej se u martuam. Po jua rrëfej këtë ne menyre që ju ta paramendoni pamjen lidhur me atë se si jam ndier e lënduar kur une qëndroja me orë te tëra vetëm me babain shumë tërheqës te Luiit.

Ai është rreth 50 vjeçar, por askush nuk mund t’ia jep kaq shumë vite. Për nga pamja ai i ngjan shumë Paul Newmanit. Ai është shumë i koncentruar me vështrimet e veta ndaj meje dhe përjeton kënaqësi duke me shikuar se si skuqem, e sidomos kur djalin nuk e ka ne shtëpi. Këtë gjë kurrë nuk ia kam përmendur Luit, sepse nuk kisha lidhje se si do te kishte mundur ta priste këtë lajm. Mendoj se arsyeja tjetër e ruajtjes se fshehtësisë sime ishte ajo se ndihesha ngapak fajtore për shkak te asaj se une ndjeja njëfarë kënaqësie ne vëmendjen e tij. E gjithë çështja ne fillim ishte krejt e virgjër. Krejt kjo kishte te bënte me prekje verbale e tek mëpastaj edhe me disa te rrahura te pëllëmbave te tij nëpër kukat e mia.

E pastaj, ne tërë çështjen u kyç edhe Lida. Babai i Luiit me te kaloi rreth një muaj, e pastaj një dite e solli ne shtëpi. As nuk është e nevojshme te them se sa shumë isha e shokuar kur e kuptova se ajo ishte vetëm një apo dy vjet para meje. Ragipi e prezentoi atë, e pastaj e coi ne dhomën e tij te fjetjes.

Burri im ishte ne punë, kështu që une nuk kisha ç’të bëja: qëndroja aty dhe i dëgjoja frymëmarrjet e thella përplot epshe te cilat vinin nga dhoma e vjehrrit tim. Ata ishin ne vlugun me te madh te seksit kur une hapërova nëpër korridor për te shkuar ne banjo.

Duke kaluar pranë dhomës se fjetjes se Ragipit, une arrita te kuptoja pothuajse çdo fjalë që e flisnin dashnorët e përndezur. Me vjen turp që ta pergjoj, por une e vendosa veshin ne derën e hollë si letër dhe fillova që te dëgjoja. . Dhjetë minuta me vonë Lida u gjend ne dhomën e ndejës dhe u ul përballë meje.

– Ragipi vendosi që te kotet pak – tha para se une te arrija që t’i parashtroja ndonjë pyetje.

– Po, ai punon shumë ashpër – iu përgjigja.

– Kjo nuk është e vetmja gjë që tek ai është e ashpër – ma priti Lida. Une u skuqa, e ajo e vendosi dorën ndërmjet këmbëve.

– Ai është i hatashëm dhe i ashpër, sa që tërë ditën do te me djegë pidhin – me sulmoi edhe një hère.

Une zakonisht nuk e dua një lloj te tille te bisedës, por kësaj here ishte disi me ndryshe. Fjalët e saja me kallën tërësisht. Bile edhe përjetova kënaqësi duke e shikuar se si i fërkonte kofshët njërën për tjetrën. Me kruhej pidhi sikur atje ne brendi te me hante diçka.

– Mos me thuaj se je ende e kallur – depërtoi thekshëm zëri i Ragipit derisa hyri ne atë hapësirë dhe u ul ne pjesën anësore te divanit ne te cilën qëndronte e ulur Lida. U ul ashtu që une mund te shihja një pamje te mire nën peshqirin i, cili ishte i mbështjellur. Provova që t’i largoja sytë nga aty, por vështirë. Mezi gjeta force që te ngritesha dhe shkova ne kuzhinë për t’i pastruar enët.

Nuk kam qëndruar aty as pesë minuta kur përsëri dëgjova klithmat e Lidës. Dera e kuzhinës ishte e hapur tamam aq sa me ishte e nevojshme që te shikoja se ç’po ndodhte atje, ne dhomën e ndejës. Nuk mund t’u besoja syve te mi. Vjehrri im tërheqës ende qëndronte ne pjesën anësore te divanit por tani peshqiri me te cilin ishte i mbështjellur, kishte rêne ne podium.

Dhe tek atëherë une i lejova vetes që te eksplodoja dhe arrija ne një orgazëm te tille çfarë kurrënjëherë me pare nuk kam përjetuar ne jetën time rinore. Ishte tepër i fuqishëm. Arrita disi deri te lavapjata për te vazhduar se pastruari enët, por aspak nuk isha e vetëdijshme lidhur me atë se sa zgjati. Isha duke i fshirë enët kur Ragipi hyri ne kuzhinë dhe me tha se duhej te shkonte për ta përcjellë Lidën deri ne shtëpi. Une i pohova me kokë, e ai u përkul që te me puthte ne faqe.

Ne mënyre automatike une e ktheva kokën dhe buzët tona u takuan. Do te kthehem brenda një ore – ma priti ai pasi që na u ndanë buzët. – Do te jem e gatshme – i pëshpërita. Dyzet e tre minuta me vonë, vjehrri im e hapi derën. Une tanimë isha e dushuar, e aromatizuar dhe e veshur ne kombinezonin tim shumë te hollë i cili ishte aq i depërtueshëm sa që tërësisht vërehej trupi im i Iakuriquar. Me shikoi me sytë e tij zhbirues, me një shikim epsh ndjelës, e pastaj duke buzëqeshur u ul pranë meje.

– Na ke shikuar? – me pyeti.

– Po – ia pranova, duke e pasur parasysh se kjo ishte e panevojshme, sepse ai këtë e dinte.

– A e di ti se çka më pëlqen me se shumti ?- me pyeti.

Ai u skuq, e pastaj me tha:

– Me përngjan ne ty, sepse te dëshiroj qysh nga dita kur Luii te solli ne shtëpi.

Tani ishte radha ne mua që te skuqesha.

-Edhe une te dëshiroj ty – murmurita mezi kuptueshëm, duke i mbyllur sytë dhe duke pritur puthjen e pashmangshme.