Jam e m αrtυar, por b υrri më është mërzϊtυr! Κα kohë kam d. ëshirë ta ndrγshoj

Unë jam e martuar, por burri më është mërzitur. Unë jetoj me burrin tim për disa vjet në një bashkësi martesore,

por vitin e fundit kam pasur dëshirën për të ndryshuar një njeri tjetër, domethënë një burrë, sepse disi me burrin tim është bërë vetëm një detyrim për mua tani e sa kohë.

Unë kisha një shok nga shkolla e mesme dhe po prisja që ne të bënim dhjetë vjet diplomim nga shkolla e mesme në një festë në një restorant,

i thashë se “e doja tani” dhe ai më pyeti se ku dhe kur i thashë tani në tualet ne shkuam atje që askush të mos na shihte …

sapo u futëm brenda e mbyllëm derën dhe vazhdimin po besoj se e dini edhe ju aty brenda se cfarë ndodhi pastaj.

Me burrin jam e lumtur në aspektet e tjera dhe nuk dua që ne të ndahemi, por sa i përke asaj punës tjeër vërtet po ndjehem e zbrazur dhe nuk po ndihem aspak mirë,

prandaj një mashkull tjetër sekr3t do të më bënte të ndjehesha më e lumtura në në otë besoj edhe krej kjo do mbetej vetëm mes neve dhe shijojmë jetën.