/“Jam i martuar,rusja e bukur dhe e pasur më kërkon bashkëjetesë”,HlSTORlA e shqiptarit që ka “ShkaIIon” rrjetet sociale

“Jam i martuar,rusja e bukur dhe e pasur më kërkon bashkëjetesë”,HlSTORlA e shqiptarit që ka “ShkaIIon” rrjetet sociale

Një histori e një shqiptari e publikuar në rrjetet sociale ka tron ditur përdoruesit e Facebook.

Jam 33 vjeç i martuar kam 1 çun, para 3 vitesh jam njoh me një ruse në Itali.

Tani jetoj në Shqipëri, e kam marr dhe gjatë veres rusen në Shqipëri, ka rënë në dashuri me mua, është shumë e bukur+

dhe e pasur më ka kërkuar që të jetojmë bashkë dhe më ka thënë që do kujdeset për djalin tim për arsyen që më do shumë.

1 pyetje kisha unë – a ja vlen të lësh një fshatare nga Shqipëria dhe të jetosh me këtë rusen e bukur dhe të pasur?”, thuhet në mesazhin e publikuar.