/“Jam rus, as më pIas fare”, habit ish ministri bën deklaratën e papritur pas…

“Jam rus, as më pIas fare”, habit ish ministri bën deklaratën e papritur pas…

Ylli Manjani ka ironizuar me etiketimet dhe suImet e bëra nga maxhoranca mbi opozitën shqiptare, ndërsa shprehet se të kërkosh demokracinë, lirinë dhe të drejtat e njeriut në Shqipëri të gjithë të “bëjnë rus’.

Ish-ministri i Drejtësisë në kabinetin Rama thekson se do të vijojë të Iuftojë me krenari për elementët dhe të drejta e njeriut pavarësisht se çfarë do ta quajnë përfaqësuesit e maxhorancës qeverisëse.

“Në qoftë se të kërkosh DEMOKRACI, LIRITË e TË DREJTAT THEMELORE të bëjnë Rus, atëherë unë jam Rus.

As më pIas fare! Më mirë me Demokraci sesa N.arko-Klepto-Stabilo-Kakokraci…Mesa di këto të fundit vijnë nga Rusia, por ska problem. Si të dojë le tja verë emrin Kryeministri, zgjedhjen e kam të bërë tashmë!”, shkruan Manjani.