/Janë binjake identike, por janë martuar me të NJËJTlN burrë dhe do SHOKOHENl fare se çfarë bëjnë

Janë binjake identike, por janë martuar me të NJËJTlN burrë dhe do SHOKOHENl fare se çfarë bëjnë

Janë binjake identike, por janë martuar me të njëjtin burrë dhe do shokoheni fare tani: Kanë plane për…

Anna dhe Lucy DeCinque, 34 vj/eçe nga Perth në Australi, hanë bashkë, flenë bashkë dhe ndajnë krevatin me të dashurin e tyre të përbashkët prej nëntë vitesh, 39 vjeçarin Ben Byrne.

Sot në një program televiziv ato thanë se dëshirojnë të përdorin metodën e fertilizimit in-vitro sepse duan të provojnë shtatzaninë në të njëjtën kohë.

“Ne duam të provojmë çdo gjë së bashku në jetë”, thotë Lucy, “Duam të rritemi bashkë, të vdesim bashkë.”

Ndërsa Anna shton: “Do të provojmë metodën IFV, madje të ngrijmë vezët në të njëjtën kohë.

Duam ta bëjmë së bashku.” Kur u pyetën nëse dëshironin djalë apo vajzë Lucy tha:

“Nuk ka rëndësi përveçse të jenë të lumtur e të shëndetshëm”.