/Javën që vjen mbyIIet vendi? Ja pIani qe po diskuton Komiteti teknik i Ekspertëve

Javën që vjen mbyIIet vendi? Ja pIani qe po diskuton Komiteti teknik i Ekspertëve

Ndersa e paralajmeruan se kjo jave eshte vendimtare dhe do te kete masa shtese nese shifrat do te rriten,

mesohet se Komiteti teknik i ekspertëve po diskuton mundësinë e aplikimit të masave të tjera kufizuese për të frenuar përhapjen e v,irusit.

Burime pranë tyre bëjnë të ditur se ndër propozimet e hedhura nga ekspertët janë,

mbyllja më herët se ora 22:00 e mbrëmjes e të gjitha aktiviteteve, ndalimi i festimeve në grup për fundvit si dhe zgjatja e pushimeve dimërore për institucionet arsimore.

Disa propozime janë që shkollat të mbyllen fundjavën e ardhshme për të rifilluar, më 11 janar.

Megjithatë, çdo vendim që do të dalë nga komiteti do të bëhet publik në fillim të javës që vjen./A2