/“Je copë kur*e”/ Shērr i madh mes dy bjondeve në ish Bllok, ja pamjet…(VIDEO)

“Je copë kur*e”/ Shērr i madh mes dy bjondeve në ish Bllok, ja pamjet…(VIDEO)

Një sherr me dhune ka ndodhur mes dy vajzave mbrëme në ish-Bllok.

Ato janë filmuar duke u kapur për flokësh në mes të rrugës derisa ndërhyri një djalë për ti ndarë.

Fillimisht kanë òfenduar njëra-tjetrën me fjalë fyese duke e nisur me: “Hajde ma thuaj në sy po ta mbajti”.

Në një moment dëgjohet tjetra që i përgjigjet: “K… je, copë e k…. je”.

Në pamjet që kanë mbërritur në redaksinë e JOQ, dëgjohen që fillojnë të rríhen me shkèlma me njëra-tjetrën dhe kapen për flokësh.

Është e paqartë arsyeja përse nisi shèrri mes vajzave, i cili përfundoi në dhùnë fízike në mes të rrugës.

https://player.boostplatforms.com/video?id=1598507682371