/Je da shnorja e një burri të martuar? Përgjigju këtyre pyetjeve dhe do kuptosh se çfarë duhet të bësh për të marrë gjithçka që meriton

Je da shnorja e një burri të martuar? Përgjigju këtyre pyetjeve dhe do kuptosh se çfarë duhet të bësh për të marrë gjithçka që meriton

Pa marrë parasysh se sa herë ai ju thotë se do të donte t’ju kishte takuar para se të martohej, dije se ai kurrë nuk do ta braktisë gruan për ty.

Sepse ai tashmë ka diçka serioze në shtëpi. Ai ka fëmijë dhe një grua për të cilën ai ende ka një respekt të madh, pasi ajo është nëna e fëmijëve të tij, edhe pse ai nuk e do më shumë se më parë. Andaj mos pranoni të keni vendin e dytë!

Në vend që të ankoheni për faktin se ai po merr shumë kohë për të respektuar premtimin që të bëri për të lënë familjen e tij për ju, duhet të mendoni për këto konsiderata.

A ndiheni kaq e parëndësishme që të pranoni thërrime dashurie nga dikush që nuk mund të jetë kurrë i disponueshëm për ju? A mendoni se 20 minuta të bisedës dhe lumturisë me të kompensojë orët e ankthit dhe trishtimit kur ai nuk mund t’u përgjigjet më telefonatave tuaja, ose është i zënë me familjen e tij?

Momentet më të mira të jetës suaj, e dashur, po kalojnë dhe ju po i humbni ato, sepse e kaloni kohën duke pritur për të. Sepse marrëdhënia që ke me këtë njeri të martuar ju sjell vetëm gjëra të këqija. Përtej faktit që njerëzit ju kategorizojnë keq, koncepti juaj për veten, imazhi juaj personal po copëtohet, ditë pas dite.

Gjithashtu, as statistikat nuk janë në anën tuaj: Vetëm 4% e meshkujve që kanë një dashnore përfundojnë duke e lënë bashkëshorten për të qenë me tjetrën. Zgjohu! Ju ndoshta jeni një nga 96 prej 100 që do të presin dhe do të humbin kohën tuaj të çmuar për një iluzion që nuk do të materializohet kurrë.

E mos harro! Nëse ai tregon se ka marrëdhënie in.time plot me pasion me ty, kjo nuk do të thotë se ai nuk i ka ato me gruan e tij … ose se jeni më mirë se ajo. Ai thjesht mund të kërkojë tek ty emocionet e gjërave të ndaluara … dhe kjo nuk është dashuri!

Mos harroni se jeni një grua e veçantë dhe nëse dikush ju dëshiron vetëm si një mundësi e dytë, mund t’i tregoni me mirësi derën dhe ta dërgoni direkt “pas dielli”! Mos e humbni kohën tuaj me dikë që nuk do të keni kurrë!