/“Je e lyer me gj.ak, të pret b.urgu bashkë me Ilir Metën”! Shp.ërthen zemërata popullore ndaj Monika Kryemadhit

“Je e lyer me gj.ak, të pret b.urgu bashkë me Ilir Metën”! Shp.ërthen zemërata popullore ndaj Monika Kryemadhit

Kryemadhi bën jetë luksi dhe shkollon fëmijët në shkollat më të shtrenjta të botës me taksat e shqiptarëve

Çifti Meta-Kryemadhi janë padyshim më të urr.yerit për qytetarët shqiptarë, për shkak se kanë vj.edhur e mas.akruar vendin për 29 vite me radhë.

Përveçse të cilësuar si politikanët më të korr.uptuar në Ballkan, Ilir Meta dhe Monika Kryemadhi janë të padëshiruar edhe nga populli shqiptar, i cili më në fund ka kuptuar se çdo premtim dhe lëvizje e tyrja ka për qëllim vetëm pushtet dhe para.

Të shumta dhe të forta janë ak.uzat që hidhen ndaj Metës e Kryemadhit, ku qytetarët nxjerrin mllefin e tyre ndaj dy politikanëve ma.fiozë, edhe përmes rrjeteve sociale.

Komentet më të fundit të qytetarëve kanë “gjunjëzuar” kryetaren e LSI, Monika Kryemadhin, duke e quajtur atë “vr.asëse”, dhe duke e paralajmëruar se do të përfundojë në b.urg bashkë me bashkëshortin e saj President, Ilir Metën.

Komentet e mëposhtme, që janë vetëm një pjesë e vogël e lumit të aku.zave që hidhen ndaj kryetares së LSI, tregojnë qartë zemëratën e jashtëzakonshme të popullit ndaj Monika Kryemadhit, e cila bën jetë luksi dhe shkollon fëmijët në shkollat më të shtrenjta të botës me taksat e shqiptarëve.