/Jeta pas d ivorcit, flet Hygerta Sako,ja çfarë ka vendosur të bëjë

Jeta pas d ivorcit, flet Hygerta Sako,ja çfarë ka vendosur të bëjë

lsh missi shqiptar, ishte e ftuar tek Rudina dhe foli per jeten e karrieren . Saj.

E pyetur nëse është e single apo e dashuruar, Hygerta Ssko ka thënë se më mirë të jetë vetëm se e keqsh.oqëruar.

Jam singIe. Më mirë vetëm se sa e keqsh.oqëruar. Jam me këtë parim. Derisa të vijë personi special më mirë single sepse flemë rehat dhe nuk kemi probIeme’, pohoi Sako.

Kujtojmë që moderatorja është prej kohësh e di.vorcuar, ma.rrëdhënie prej së cilës ka një vajzë të quajtur Ana.