Jetoi për 13 vjet në pyll, ja çfarë ndodhi

  0
  354

  Emma Orbach vajza e një muzikanti të pasur, u shkollua në një nga shkollat më të shtrenjta në Uells

  Ajo, gjithashtu, ka një diplomë për gjuhën kineze dhe nuk i mungonte asgjë, por ajo vendosi të lërë gjithçka që ka dhe ka marrë vendimin për të qëndruar në pyll.

  Për 13 vjetët e fundit, Emma, një nënë 58-vjeçare, ka jetuar në një kasolle në Uellsin perëndimor, rreth 15 minuta në këmbë nga rruga më e afërt.

  Emma Orbach ka jetuar pa energji elektrike, gaz apo ujë të rrjedhshëm etj., për më shumë se 13 vjet. Emma shprehet se preferon paqen dhe qetësinë e shtëpisë së saj të thjeshtë dhe jo zhurmën dhe shpërqendrimin e televizorëve dhe kompjuterëve.

  Megjithëse, ish-burri i saj Julian dhe fëmijët e rritur jetojnë në shtëpi të përshtatshme në qytete, besoni apo jo, Emma është e lumtur kur pi ujë nga një lumë, duke copëtuar dru, duke u kujdesur për perimet e saj dhe duke u kujdesur për shtatë pula, tri dhi, dy kuaj dhe dy mace dhe pastaj kthehet në këtë vend të jashtëzakonshëm që e quan në shtëpi.

  Shumica e njerëzve supozojnë se ajo çfarë bën kjo grua është absurde.

  Kush është i gatshëm të lërë komoditetin e jetesës në qytet vetëm për të jetuar në pyll?

  Ajo arriti të gjejë lumturinë dhe paqen e brendshme që ajo kurrë nuk e kishte ndier gjatë gjithë jetës së saj në qytet.